img

0799 951 962

Menu

Cavitația 40 K

Cavitaţia, aplicată direct în ţesutul adipos, determină vibraţia rapidă a celulitei profunde, produce nenumărate cavități vacuumate care lovesc cu putere celulele grase, determinând fisurarea pe interior a acestora, dizolvarea şi transformarea lor în acizi graşi liberi.

Cavitația folosește ultrasunete de joasă frecventă (20-40 kHz) care, datorită presiunii puternice pe care o generează, creează microbule de vid in țesuturile adipoase, numite și bule cavitaționale.

img

Aceste microbule de vid, umplute cu energie, își măresc dimensiunea, exercitând astfel o presiune asupra celulelor adipoase, a căror membrană se va rupe, urmând a fi preluate de limfă și drenate prin sistemul limfatic către rinichi și ficat. Urmarea este că vor fi eliminate treptat din organism cu ajutorul unei bune hidratări.

Deja după prima ședință vei observa o diminuare a țesutului adipos, atenuarea celulitei și tonifierea corpului. Cavitația te ajută să slăbești localizat, lucru imposibil prin dietă şi sport, iar slăbirea este rapidă, rezultatele fiind vizibile prin măsurători cu centimetrul, chiar după prima săptămâna de tratament, respectiv după prima ședință.

Daca grăsimea nu este compactă și celulita nu este fibroasă și acumulată în mulți ani, atunci CAVITAȚIA se poate efectua singură. Însă dacă grăsimea este compactă, iar la nivelul pielii, fără a strânge, se observă noduli celulitici fibroși, atunci se recomandă ca ședințele de CAVITAȚIE sa fie precedate de 30 minute de RADIOFRECVENȚĂ, mai ales ținând cont de faptul că într-o săptămână se efectuează doar o ședință de CAVITAȚIE.

Cui se recomandă?
Tuturor persoanelor cu probleme estetice precum grăsimile acumulate de mult timp, celulita de grad mediu și avansat, având un puternic efect asupra nodulilor celulitici fibroși care s-au format in ani de zile.

Contraindicatii
Femei gravide şi femei în timpul menstrelor.
Persoanele care suferă de epilepsie.
Pacienții cu tumori maligne.
Pacienții cu răni după operaţie încă nevindecate.
Pacienţi cu inflamaţii acute sau boli infecţioase.
Persoane cu afecţiuni cardiace sau cu stimulator cardiac.
Persoane care suferă de afecţiuni ale rinichiului sau bilei.
Persoane care au implantate obiecte metalice sau silicagel.
Femei în timpul menstrelor sau care folosesc contraceptive, persoane cu incontinenţă urinară sau care urmează a fi supuse unei operaţii pe abdomen.

Pentru rezultate maxime se recomanda in medie 6 – 10 ședințe, cu un interval de 7 – 14 zile intre ședințe.