img

0799 951 962

Menu

Criolipoliza

Criolipoliza este singurul tratament nechirurgical de la ora actuală care elimină definitiv grăsimile în exces, prin înghețarea celulelor adipoase. Este soluția naturală de a pierde în centimetri, distrugând celulele grase din zona dorită de tine în numai 60 de minute.

img

Modernă, non-invazivă, nechirurgicală, nedureroasă și sigură, criolipoliza este o procedură medicală prin care kilogramele în plus sunt înghețate și eliminate. Așadar, dacă vrei să slăbești natural, sănătos, fără efort și nedureros, acest tratament este soluția-minune de care ai nevoie pentru a-ți recăpăta suplețea, tinerețea, frumusețea, încrederea în propria persoană și starea de bine de odinioară. Criolipoliza îngheță celulele de grăsime, acestea „mor”, apoi sunt eliminate de organism în decursul a câteva săptămâni – maximum 12 săptămâni. Criolipoliza distruge 3 din 4 acizi grași, astfel grăsimea în exces este eliminată definitiv.

Pe o singură zonă pot fi aplicate maximum 3 ședințe a câte 60 de minute fiecare, la un interval de minimum 3 săptămâni între proceduri. Trei ședințe îți pot asigura pierderea a 5-6 cm în circumferință.

Cum funcționează Criolipoliza?

Îngheață și elimină din organism pe cale naturală celulele grase
Criolipoliza declanșează un proces natural, cunoscut de corpul tău. Mai exact, ea folosește un proces de răcire țintit care distruge celulele grase de sub piele, înghețându-le până la eliminare. Laserul sparge blocurile de grăsime, iar criolipoliza îngheață rapid celulele grase și provoacă apoptoza, ceea ce înseamnă modificarea celulelor grase și eliminarea acestora din organism pe cale naturală. Pe măsură ce ele sunt eliminate, tu capeți conturul pe care ți-l dorești.
img Celulele grase care au înghețat în timpul tratamentului de criolipoliză mor gradual și părăsesc corpul prin procese naturale de eliminare. De aceea rezultatele sunt pe termen lung. Grăsimea este eliminată pentru totdeauna!

Rezultatele sunt vizibile după 3 săptămâni!