img

0799 951 962

Menu

Epilare definitivă E-Light și SHR

E-light este cea mai avansată și nouă tehnică pe plan internațional de epilare definitivă si rejuvenare facială.

E-light combină într-un mod senzațional IPL (Intense Pulsed Light) cu radiofrecvența bipolară, obținându-se rezultate spectaculoase într-un timp mult mai scurt, datorită puterii de penetrare mult mai profundă.


img

Tratamentul de epilare definitivă cu noua tehnologie E-light, este singurul tratament de epilare definitivă cu IPL care poate fi efectuat pe toate tipurile de piele, de la cea mai deschisă până la cea mai închisă, și de asemenea pe toate tipurile de fir de păr, de la cel mai gros până la cel mai subțire, datorită faptului că E-light a adăugat la procesul de epilare definitiva cu IPL și radiofrecvența bipolară, ceea ce amplifică penetrarea în profunzime.

În urma primei ședințe de epilare definitivă cu IPL și radiofrecvență bipolară, părul începe sa cadă, proces ce durează 1-2 săptămâni, fiind eliminate aproximativ 60% din totalul firelor de păr. În timp, după câteva ședințe, încep sa crească fire de păr mai fine și mai deschise la culoare.

img

Tratamentul de epilare definitiva cu tehnologia E-LIGHT la Beautify Salon necesită între 4 si 8 ședințe, în funcție de culoarea pielii, culoarea firelor de păr si zona tratată. Persoanele cu piele închisă la culoare sau cu fire de păr deschise vor necesita câteva ședințe de epilare definitivă cu IPL si radiofrecvență bipolară E-light în plus, deoarece în rădăcina firului de păr există melanină în cantităti mai scăzute.

Avantajele tratamentului de epilare definitivă cu IPL și cu radiofrecvența bipolară E-light constă în faptul că pot fi tratate zone extinse în aceeași ședință, chiar și tot corpul.

Tratamentul E-light de epilare definitivă cu IPL si radiofrecvență bipolară dispune de FUNCȚIA DE RĂCIRE, NU ESTE DUREROS și nu prezintă nici un risc de infecție sau boli de piele. Eficacitatea E-light a tratamentului de epilare definitiva cu IPL și radiofrecvență bipolară a fost dovedită în numeroase studii clinice, având aprobare din partea FDA( Food & Drugs Administration din S.U.A.).

Epilarea definitiva cu E-Light este singura metodă care poate rezolva și alte probleme neplăcute, cum ar fi prezența firelor încarnate (care cresc sub piele). Acestea sunt adesea confundate cu o foliculită sau o infecție și ajung să fie tratate chirurgical.

Fototratamentul IPL reușește să rezolve definitiv această problemă, prin distrugerea foliculului pilos (rădăcina firului de par).
Contraindicațiile pentru epilare definitiva cu IPL si radiofrecvența bipolara sunt:
Sarcina, boli de inima, hipertensiune arteriala, consumul de medicamente fotosensibilizante( antidepresive, unele antibiotice, anxiolitice, antiinflamatorii nesteroidiene si steroidiene), boli fotosensibile.

Ce trebuie făcut înainte de tratamentul cu E-Light?

Nu expuneți la soare suprafața care urmează a fi tratată, nu folosiți creme autobronzante sau solarul înainte cu 4 săptămâni de începerea tratamentului. De asemenea, este foarte important să nu vă bronzați în timpul ședințelor de îndepărtare a părului, deoarece acest lucru poate duce la modificări de pigmentare a pielii, care pot deveni permanente.

Folosiți crema protectoare împotriva razelor UVA si UVB pe suprafețele tratate cu cel puțin doua săptămâni înainte de tratament. Protecția folosită trebuie sa fie cu un SPF de 30+, sau chiar 50+, daca aveți o piele mai deschisă la culoare.

Nu folosiți ceara, penseta, epilatorul sau electroliza pe suprafața ce urmează a fi tratată, cu cel puțin 2 săptămâni înainte de consultație/ședință, sau în perioada efectuării tratamentului. Singura procedură de îndepărtare a părului acceptată înaintea epilării cu E-light este prin radere.

Înaintea ședinței de epilare definitivă este necesară raderea zonei pe care urmează a fi aplicat tratamentul pentru a se evita pierderea de energie luminoasa la suprafața pielii. Zonele pe care doriți sa le epilați trebuie sa prezinte fire de par de 1-2 mm (rase cu maxim 24 ore înainte) pentru ca impulsurile date de aparat să fie captate de melanina firelor de păr.