img

0799 951 962

Menu

Lipolaser Aesthetech™ Lipo2

Reducerea circumferinței și tratament anticelulitic prin LLLT - Low Level Laser Treatment

CE ESTE SISTEMUL LIPOLASER AESTHETECH™ LIPO2

Sistemul lipolaser AESTHETECH™ LIPO2 este un sistem avansat de remodelare corporala LLLT - Low Level Laser Therapy - ce oferă rezultate imediate și măsurabile de reducere a circumferinței, printr-un tratament neinvaziv, fără intervenție chirurgicală sau timpi de recuperare.

LIPOLASER AESTHETECH™ LIPO2 – CUM FUNCȚIONEAZA?

Tratamentul lipolaser este un procedeu de fotobioremodelare și este eficient în reducerea grăsimii localizate, a circumferinței și în reducerea edemelor. Iradierea țesutul adipos cu laser de energie joasă de anumită frecvență, creează pori de tranziție în adipocite și accelerează descompunerea trigliceridelor. Lipidele sunt localizate în țesutul interstițial, de unde sunt procesate prin metabolismul natural.

DESCOMPUNEREA TRIGLICERIDELOR

Laserul de joasă frecvență utilizat în sistemul lipolaser AESTHETECH™ LIPO2 conferă un efect de fotobioremodelare, afectând metabolismul celular și stimulând producția enzimelor lipază ce stimulează descompunerea trigliceridelor în acizi grași liberi și molecule de glicerol. Acest proces asigură crearea de pori de tranziție în celule, scoaterea conținutului lor în spațiul intracelular și folosirea ca și “combustibil” pentru metabolism. 

Sistemul lipolaser AESTHETECH™  ajută drenajul limfatic prin stimularea nodulilor limfatici în zona de tratament. Reziduurile sunt eliminate natural, datorită circulației limfatice.

img

Sistemul lipolaser AESTHETECH™  utilizeaza în total 80 diode lipolaser de 650nm pentru stimularea fotoreceptorilor de la suprafața pielii. Prin stimularea LLLT, acestea declanșează o cascadă de semnale prin țesutul adipos.  Tratamentul lipolaser este o modalitate revoluționara de reducere a stratului adipos, de îmbunatățire a aspectului celulitei, și de remodelare corporală / conturare a zonelor dorite. 

SCĂPAȚI DE CENTIMETRII FĂRĂ EFORT!

Sistemul lipolaser AESTHETECH™  descompune trigliceridele și ofera rezultate fără a depune efort fizic. Prin tratamentele de remodelare corporala lipolaser, puteți scăpa de stratul adipos nedorit chiar și în cele mai dificile zone!

BENEFICII LIPOLASER AESTHETECH™

Tratamentul lipolaser reversează efectele dietei greșite – adică depunerea caloriilor consumate în exces și oprește creșterea stratului adipos. Fotobioremodelarea stimulează procesul natural a corpului de eliberare a conținutului celulelor adipoase și reduce grosimea stratului adipos. 

img

Tratamentul cu sistemul lipolaser AESTHETECH™ are următoarele beneficii:

+ fără intervenție chirurgicală

+ fără durere  

+ fără timp de recuperare 

+ fără efecte secundare  

Împreuna cu menținerea unei diete echilibrate, pacienții se pot aștepta la reducerea circumferinței cu 1-4 măsuri în cursul unui set de 3-6 tratamente!

ATENȚIE! Tratamentul lipolaser este complementar unui mod de viață sănătos și ajuta la menținerea rezultatelor obținute. Este recomandat mișcare ușoară și utilizarea dreanjului limfatic imediat după tratament, pentru stimularea metabolismul acizilor grași nesaturați și a glicerolului eliberat din celulele adipoase!

AVANTAJE LIPOLASER AESTHETECH™

DOVEDIT CLINIC 

Studii clinice independente au dovedit eficiența tratamentelor LLLT în reducerea stratului adipos. Imagistica cu ultrasunete arată reducerea cu până la 30% a adâncimii stratului adipos în zona tratată, chiar și după un singur tratament!

UN TRATAMENT ACCESIBIL

Comparat cu liposucția sau alte metode chirurgicale / laser de reducerea a stratului adipos, tratamentul lipolaser este mai ieftin și oferă rezultate similare. 

SIGUR ȘI FĂRĂ DURERE 

Sistemul lipolaser AESTHETECH™ LIPO2 utilizează nivele reduse de energie cu laser de lumina roșie (650nm), pentru obținerea unui efect de fotobioremodelare în zona de tratament. Această stimulare este similară cu calea naturală, prin care corpul utilizează energia depozitată în stratul adipos, atunci când are nevoie de ea. Lipolaserul AESTHETECH™  nu produce nici un efect anormal, nu afecteaza funcționarea normală a corpului, sau integritatea țesutului și / sau a organelor interne. Tratamentul poate fi efectuat pe toate tipurile de piele și pe toata suprafața corpului, unde există depozite nedorite de grăsime. Pacientul poate sa-și reia activitatea normală, imediat după tratament. 

REZULTATE IMEDIATE

Rezultatele pot fi văzute / simțite / măsurate imediat după tratament. Este tipic pierderea a 2-4cm în circumferința abdomenului, iar acest rezultat poate fi repetat cu fiecare tratament. Un număr total de 8 tratamente este recomandat pe o perioada de 4 săptămâni (2 tratamente / săptămâna). 

REDUCEREA ȚINTITĂ A STRATULUI ADIPOS

Sistemul lipolaser AESTHETECH™  poate ținti reducerea grăsimii în zone specifice cu probleme. Prin poziționarea PAD-urilor laser pe zona țintă (bărbie dublă, partea superioară a brațelor, abdomen sau fese) stratul adipos poate fi afectat și redus chiar în zona dorită. Acesta este un avantaj major comparativ cu scăderea circumferinței prin dietă sau exercițiu, ce pot afecta stratul adipos pe întreg corpul, dar nu în zone individuale.