img

0799 951 962

Menu

Microcurenți bio

img

Microcurenții bio-terapeutici reprezintă o metoda sigură și dovedită clinic pentru a întinde pielea, îmbunătățind tonusul, conturul si textura prin stimularea propriului colagen.

Procedeul este complet non-invaziv ( fără injecții sau operații). De la primul tratament se pot vedea rezultate, acestea constând in declanșarea producției proprii de colagen si întinderea pielii. Microcurenții bio-terapeutici sunt curenți de slabă intensitate, identici cu impulsurile electrice generate de propriul organism, care declanșează reacții chimice la nivel celular. Prin stimularea in profunzime a mușchilor tratamentele aplicate ulterior sunt foarte bine absorbite, multiplicându-se efectul. De asemenea, prin producerea de colagen tenul devine mai elastic si duce la atenuarea ridurilor fine. Tonusul pielii si elasticitatea se îmbunătățesc datorita producției crescute de colagen si elastină, care este stimulata de acești microcurenți. Sunt obținute o fermitate si o suplețe vizibile, lăsând pielea revitalizată.

Efectele sunt multiple: micro-stimularea reduce procesul de îmbătrânire prin creșterea circulației sangvine si aducerea nutrienților la mușchi si celule; de asemenea este extrem de eficient pentru drenaj limfatic, reface procesul natural celular si îmbunătățește funcționarea tenului.

E deosebit de eficient în tratarea ridurilor din jurul ochilor și a gurii, a obrajilor căzuți, bărbiei duble, a ridurilor de pe frunte și dintre sprâncene.

Tratamentul include:
- Demachiere;
- Tonifiere
- Peeling enzimatic
- Tratament cu Bio microcurenți - 15 min;
- Aplicare mască
- Cremă în funcție de tipul tenului.

* La acest tip de tratament se vor aplica produse ClinicCare. Durata tratamentului este de 45 min.

Intervalul de timp intre ședințe este de 4 – 8 zile.

Contraindicațiile pentru tratament includ:
• perioadele de sarcină, alăptare.
• persoane purtătoare de proteze metalice
• persoane purtătoare de stimulator cardiac
• cicatrici, hernie sau boli de piele
• epilepsie
• deficiențe renale