img

0799 951 962

Menu

Microdermabraziune

Această procedură îndepărtează resturile de piele, imperfecțiunile, urmele rănilor, ridurile și pigmentația nedorită a pielii. Folosirea moderată a dermabraziunii cu diamante, împreună cu produsele de îngrijire a pielii ce penetrează stratul de la suprafața acesteia, ajungând la nivelul dermei, ajută la refacerea nutrienților naturali, restabilirea activității celulare și refacerea sănătății pielii. Rezultatul dermabraziunii este, de cele mai multe ori, o piele sănătoasă, strălucitoare și frumoasă.

img

Aparatul de microdermabraziune curăță pielea cu ajutorul microcristalelor de diamant ce îndepărtează impuritățile si celulele moarte, ajutând astfel la îmbunătățirea aspectului tenului.

Tehnica această combină abraziunea blândă a pielii cu aspirația, iar astfel se realizează o exfoliere ușoară și o reîntinerire a tenului.

Aceasta procedură non-invazivă acționează doar asupra straturilor superficiale ale pielii, care conțin celule moarte, sebum și impurități. Capul de tratament în formă de creion permite accesul şi tratarea unor zone mai delicate cum ar fi pliurile nasului, zonele de sub ochi, colţurile gurii.

Microdermabraziunea este complet nedureroasă și se desfășoară în condiții de maximă siguranță, pe orice tip de ten. Rezultatele sunt vizibile încă de la prima şedinţă:
- regenerare celulară şi tisulară;
- accelerarea producţiei de colagen şi elastină;
- curăţarea tenului şi redarea luminozităţii;
- atenuarea instantanee a ridurilor;
- curăţarea şi decongestionarea ţesuturilor;
- eliminarea petelor, comedoanelor, coşurilor;
- tratarea acneei;
- uniformizarea zonelor decolorate inestetic;
- accelerarea hidratării naturale a tenului;
- uniformizarea cicatricilor superficiale


Tratamentul include:

- demachiere
- tonifiere
- microdermabraziune
- mască calmantă
- cremă in funcție de tipul tenului

* La acest tip de tratament se vor aplica produse ClinicCare.
* Durata tratamentului este de 30-45 min.
* Microdermabraziunea se poate efectua în aceeași ședință cu Terapia cu Oxigen Hiperbaric!