img

0799 951 962

Menu

Radiofrecvența multipolară corporală

Radiofrecvenţa multipolară foloseşte o tehnologie brevetată pentru a crea o matrice de energie eficientă și dens întrețesută. Această matrice de energie densă penetrează mai multe straturi ale dermei, încălzind-o din interior înspre exterior. Penetrarea completă a pielii asigură o eficacitate clinică exponenţial îmbunătăţită şi produce rezultate absolut vizibile.

img

Radiofrecvenţa este un tip de undă electromagnetică de înaltă frecvenţă, care poate penetra derma şi ţesutul subcutanat prin stratul adipos, aducând căldură în profunzimea pielii şi apoi accelerând regenerarea şi reconstrucţia ţesutului profund al pielii.

Radiofrecvenţa poate produce energie prin impedanţa pielii, care determină creşterea rapidă a temperaturii în stratul adipos, iar această căldură acţionează şi asupra colagenului din dermă.

Colagenul din dermă se contractă imediat după creșterea temperaturii și determină proliferarea de colagen nou, care are ca efect întinderea pielii, ameliorarea pigmentării, albirea pielii şi eliminarea ridurilor.

Beneficiile radiofrecvenței:
- subțiază si remodelează corpul
- reduce celulita aflată în stare avansată
- oferă fermitate si îmbunătățește calitatea pielii
- îmbunătățește circulația sângelui
- îmbunătățirea drenajului limfatic
- elimină toxinele din corp

img

Contraindicații
• perioadele de sarcină, alăptare, menstruație
• persoane purtătoare de proteze metalice
• persoane purtătoare de stimulator cardiac
• cicatrici, hernie sau boli de piele
• epilepsie
• deficiente renale

Tratamentul include
- aplicare gel Therma special
- masaj RF multipolar
- aplicare cremă specială

Pentru rezultate maxime se recomanda in medie 6 – 10 ședințe cu un interval de 5 – 10 zile intre ședințe, durata unei ședințe fiind de 60 min.