img

0799 951 962

Menu

Tratamentul celulitei cu unde de soc ( Shockwave System)

Ce insemna Shockwave System?
Terapia cu unde de soc se foloseste de cativaani in tratamentul celulitei, remodelarii corporale si reducerii depozitelor de grasime. Undele de soc stimuleaza spargerea celulelor de grasime, drenajul limfatic si formarea de colagen tanar. Factori ca alimentatia necorespunzatoare, lipsa de exercitii fizice, problemele hormonale, venoase si stresul pot duce la aparitia celulitei,de aceea este greu de tratat pentru ca uneori cauzele sunt multiple. Terapia cu unde de soc a fost folosita la inceput in urologie pentru a dizolva calculii renali, metoda numita litotritie. Se foloseste de mult timp si in medicina sportiva si in fizioterapie pentru tratamentul problemelor osoase si musculare.

img

Cum functioneaza Shockwave System?
Energia generata de undele de soc va sparge membrana celuleor grase si va elibera acizii grasi in circulatia limfatica. In aceleasi timp, straturile profunde ale pielii vor fi stimulate, lucru ce va permite aparitia de colagen tanar, de aceea dupa cateva sedinte pielea va parea intinsa si ferma. Astfel aspectul zonei tratate devine neted si liftat iar lobulii de grasime nu se vor mai vedea sub piele. Senzatia resimtita de pacient este asemanatoare unui masaj viguros, iar dupa tratament, zona poate fi mai rosie si dureroasa ca dupa practicarea de exercitii fizice. Sedintele dureaza 45-60 minute si se recomanda 2 sedinte pe saptamana.

Numarul total recomandat este de 10 sedinte pentru obtinerea unor rezultate maxime. Primele ameliorari apar dupa a doua sedinta iar aspectul continua sa se imbunatateasca si dupa oprirea tratamentului. Se recomanda sa se pastreze un regim hipocaloric, fara sare siconsum de cel putin 2 L de apa pe zi bineinteles asociate cu minimum 30 de minute de exercitii fizice. Este contraindicata la persoanele insarcinate, care alapteaza, daca exista o infectie sau o inflamatie locala, pacienti cu tulburari de coagulare sau sub tratament anticoagulant si pacienti cu pacemaker.

Terapia cu unde de soc pentru celulita reprezinta o solutie eficienta cu rezultate rapide pentru toate tipurile de celulita, cu rezultate dovedite stiintific. In plus, se poate folosi pentru remodelarea coapselor, abdomenului si bratelor. ATENTIE acest aparat nu slabeste el fiind focusat in combaterea celulitei!!!

Efecte ale tratamentului cu unde de soc :

-tratarea celulitei
-remodelare corporala
-diminuarea cicatricilor
-tratarea vergeturilor provocate de sarcina
-reglarea tonusului muscular
-ameliorarea elasticitatii cutanate
-tonifierea tesutului muscular si conjunctiv
-drenaj limfatic
-stimulareare innoirii celulare