img

0799 951 962

Menu

Impachetari la termocuverta

Ce este termocuverta si cum actioneaza ?

Cum functioneaza Shockwave System? Termocuverta este un aparat folosit frecvent in tratamentele din centrele de remodelare corporala,fiind o modalitate de slabire pe baza efectului de sauna care permite si slabirea localizata doar in zonele dorite. Patura termica determina aparitia unui proces de transpiratie si de ardere foarte rapida a grasimilor.

Care sunt efectele acestei proceduri ?
Efectele acestei proceduri, sunt date de termoterapii ,procedura ce realizeaza o intensificare a metabolismului celular si a procesului de transpiratie. Prin termoterapie se produc efecte vizibile chiar la inceput de tratament iar asocierea impachetarilor cu creme ,sau geluri reducatoare au efecte evidente. In timpul sedintei se produce o intensa detoxifiere a organismului urmata de o stare de confort fizic si psihic. Pe parcursul mai multor sedinte se vor observa si diminuari ale circumferintei taliei, soldurilor, bratelor cat si la nivelul gambelor. Pielea va deveni mai catifelata si foarte elastica .

img

In ce fel de tratamente este folosita termocuverta?
Termocuverta este folosita in tratamentele cu impachetari anticelulitice, tratamentele de tonifiere si cele detoxifiante.

Care este modalitatea de tratament ?
Pe zonele de tratament se va actiona cu creme speciale dupa care acestea vor fi indepartate ,urmand aplicarea tratamentului in sine, care va fi de la caz la caz ,fie cu efect anticelulitic fie detoxifiant ,relaxant sau de nutrire a epidermei , zonele urmand a fi invelite in folie termoreductoare. Faza urmatoare este asezarea clientei pe un cearceaf de polietilena in termocuverta intr-o pozitie cat mai comoda .Timpul de relaxare in termocuverta va fi de 45 de minute iar inca 15 minute vor fi alocate fazei de final , in care se vor aplica creme corespunzatoare incheierii procedurii. Majoritatea impachetarilor nu necesita dus ulterior ,actiunea lor mentinandu-se inca cateva ore dupa tratament . Este indicat sa se mentina produsele pe piele, in acest interval pentru rezultate mai bune.

Care sunt contraindicatiile acestei proceduri ?
Problemele cardio-vasculare, hipertensiune arteriala , afectiuni dermatologice, alergii la produse cosmetice, prezenta sarcinii, epilepsia, starile febrile si prezenta infectiilor in corp.