img

0799 951 962

Menu

Tratament anti-aging HIFU (ultrasunete de înaltă intensitate)

Procedura cu ultrasunete focalizate de înaltă intensitate HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound) eliberează în mod direct energie termică în piele şi în ţesutul subcutanat, stimulând şi reînnoind colagenul din piele, îmbunătățindu-i astfel textura şi fermitatea. Procedura asigură efectiv obținerea rezultatelor unui lifting facial sau corporal fără a fi nevoie de intervenţii chirurgicale invazive sau injecţii. Un beneficiu suplimentar al acestui tratament constă în faptul că nu presupune perioade de recuperare după aplicare.

De asemenea, funcţionează la fel de bine indiferent de culoarea pielii, spre deosebire de procedurile cu laser şi cu lumină intens pulsată. Căldura este direcţionată la nivelul ţesuturilor profunde, pentru ridicarea pielii. Aparatul asigură un tratament sigur, eficient și neinvaziv pe bază de ultrasunete, care poate să ridice şi să întindă pielea facială şi muşchiul fără a fi nevoie de perioade de recuperare după tratament. Este o procedură prevăzută pentru ridicarea pielii gâtului, a bărbiei, a frunţii.

img

APLICAȚII HIFU

- lifting instant sprâncene

- reducerea dimensiunii porilor

- tratamentul cicatricilor post-acneice

- îmbunătățirea aspectului ridurilor de expresie

- îmbunătăţirea conturului maxilarului, reducând ridurile marionetă (din jurul bărbiei)

- îmbunătățirea aspectului pielii, conferind catifelare şi luminozitate pielii.

- creșterea elasticității pielii prin stimularea structurii de elastină și colagen

- lifting neinvaziv pentru față, gât și zona decolteului

- ridicarea şi întinderea pielii obrajilor.

MECANISMUL DE TRATAMENT HIFU

Ultrasunetele concentrate de mare intensitate (HIFU) sunt trimise în SMAS (Superficial Muscular Aponeurosis System), generând o creștere a temperaturii locale în derma adâncă și în țesutul fibros. Când temperatura trece de 47°C (pragul de denaturare a proteinelor), zona de coagulare este generată. Zona afectată este umplută de țesutul/mușchiul învecinat, cauzând creșterea elasticității pielii și dispariția/atenuarea ridurilor. Procedura se realizează în general o singură dată, efectul complet va apărea treptat, pe parcursul a două sau trei luni. Unele persoane pot să repete acest tratament de mai multe ori.

Tratamentul include

- demachiere

- tonifiere

- peeling enzimatic

- aplicare HIFU

- aplicare masca calmantă

- crema hidratantă

* La acest tip de tratament se vor aplica produse ClinicCare. Durata tratamentului este de 60 min .

Tratamentul cu HIFU se poate realiza in aceeași ședință cu Terapia cu Oxigen Hiperbaric!